Celkově je to takové rozkolísané - asi to bude pozdní dobou čtení (0:43), ale zaujala mne jen zapálená deka a smajlík s jizvou - ten zvlášť silně (moje kamarádka se občas pořeže z deprese ...). Jinak jsem rád, že jsem Tě tady potkal, čumím, žes měl dlouhou pauzu a ještě jdu na "Pozdravuj Kurta".
03.09.2006 00:48:00 | Hary_nš