Václave sorry ale nemůžu najít věc kterou jsem ti ohodnotil nulou... mohl bys mi pomoci to dílo najít?? děkuji
21.09.2006 23:35:00 | zewlakk
Slova Tvá jsou pravdivá, tak proč si my ekologové kopeme přímo hrob svou netolerancí. Sjednoťme se a bude líp. Já jsem také ekolog a nulu jsem si od Tebe nezasloužil. Já nechápu, ty píšeš krásné básně, ale něčeho se bojíš. Já se ničeho nebojím a budu vždycky čůrat proti větru, i kdybych se počůral. Taková je má myšlenka něco změnit. Seberme všechny síly a odvahu a bude líp-za to počůrání to jistě stojí...
21.09.2006 19:08:00 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.