Nature
Anotace: jako vždy něco z reálnýho světa
Nature
Motýl létající z květu na květ,
zpěvy ptáků a krásná krajina.
Ležím tu v trávě shlížejíc na svět,
že civilizace je pěkná kravina.
Nejsou snad krásnější přírody zvuky,
luční vůně a lesa chlad,
než uši drásajíc ty strojů hluky,
tisíce lidí a z výfuků smrad?
Komentáře (0)