Anotace: už za chvílu ji tu máme
Tak tohle je pěkná báseňka... Moc děkuju za to, jak si mi ohodnotila devátej dílek mojí povídky:-)
17.09.2006 20:12:00 | Santinan Black
Nelíbí se mi ..."Jako zloděj se vrátky kradu"...ale jinak je to velice hezká báseň. Mám ráda podzim, působí na mě uklidňujícím dojmem, zvlášť když je barevný a to ten tvůj je.
11.09.2006 16:36:00 | Epona