tu hvězda Lásky
rozlila
duše Rozjasnění
do nocí,
a Úsvit počal
být jasnější než za dne.
Tu hvězda Lásky, duše Tvé svit
rozlila svou zář a noc
změnila v den.
Nad úsvit milá,
ta hvězda Lásky,
jež noci skryla temnotu nejhlubší
a v Světlo tak přejasné uvedla nás žíti..
23.05.2016 14:03:43 | tvořilka
Dík.Psáno kdysi ve vašem věku.A je to nádherné splynutí.
23.05.2016 19:03:33 | Jan Urban
... Jste Úsvit ...
23.05.2016 19:07:23 | tvořilka