Lehkost krásy
Anotace: Tanec záře přírody..
Vznášela se zasněženým lesem
S démanty zimy
Ve vlasech
Rozmarná čarodějka
Kouzlila mlžným závojem
Prošitým krůpějemi deště
A stromy zpívaly
Diadém z havraních ozvěn
Okolo čela
Na rukou polibky
Porcelánově ladných květů
Krápníku plačící meluzíny
A vločky tančily
Zlatavý kotouč ptačím křikem
Zpřetrhal sen
Vláknům spících lastur
Smaragdem lesních melodií
Zhasily potůčky ohnivou žízeň
A stráně rozkvetly.
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (4)