Naděje na jaro
Jsou dny, kdy kytky chtějí do nebe
léto je pryč a první mrazík zebe
Tráva je ještě spálená z letních veder
a země vyprahlá shazuje tíhu z beder
Čekáme lijáky, marast a první sníh
a kytky už jdou do nebe, je slyšet jejich smích
Za rok se zase jejich duše vrátí
ukrytá síla žije v trvalkách
Stromy v kořenech mají život
jaro vždy vítají v nedbalkách
Komentáře (1)
Komentujících (1)