Anotace: Omlouvám se, ale vázaným veršem v tomto období asi lepší věc nenapíšu, sorry :-(
Já mám vlky moc rád od knihy F. Mowata "Nedělejte poplach", kde popsal, jak prožil rok s rodinkou arktických vlků a spřátelil se s nimi jak s náhradní rodinou.
Takže mi báseň vyhovuje tématem i zpracováním, jen nevím ... co tam dělají ty víly? Jestli měly být protipólem, měl se nějak víc rozvinout, než je tam jen nechat trčet ve křoví. Jinak vlci vyjí a víly vijí (věnce), a to se mi na obou líbí, že společně dovi/yjí ... :-)
18.09.2006 21:44:00 | Hary_nš
tady bych to nenazval veršem vázaným ale svázaným, škoda, myšlenku jis ale popsal akorát
18.09.2006 18:49:00 | Pavel Kotrba
Ne, nikde to nedrhne.Souhlasím, mně se jen Kamenožrout zdál lepší (možná proto,že jsem si vzpomněla na Nekonečný příběh).
18.09.2006 18:33:00 | Branwen1
No, Jirko, je to tak slabší průměr(popravdě Píseň kamenožrouta byla lepší - nápadem i rytmem).Každopádně zkus odstranit hrubku ve slově "neseběhly z trasy"(jde -li o vlky, píše se měkké "i"). A taky mi nesedí slůvko "hold".Přestože ho tu skoro každý píše s "d" na konci,mám pocit, že to s holdováním nemá nic společného a že má být "holt". A jinak mě neber moc vážně..já už jsem holt taková šťoura,co se pravopisu týče. Měj se.
18.09.2006 18:08:00 | Branwen1