Trojo ročních období
Nad rámec možností,
pln pouze starostí.
O vodu ze studni,
lít než se rozední.
Na slunci vysázím,
ve stínu rozházím.
Sny snoucí rozválím,
na vlečce otálím.
Společně propásli,
najednou užasli.
Omyly zavládly,
a peklu propadli.
Komentáře (0)