Nnádherná, jsi nádherná
Závoj spánku se položil nad městem
a tvůj šat zbarvil život nahotou,
jak myš kroužím pod světem,
hledám tvář s tvoji podobou.
Přišla jsi mě navštívit.
Dát nový život spícím.
Nikdo není schopen pochopit,
jak přijde sen ke snícím.
Poprvé se setmělo
a já se více nebojím.
Tam, kam se jít nesmělo,
a jméno dveří nepovím.
Nádherná jsi nádherná
a v temnotě půlnoční,
přicházíš v dešti oděná
v mizérii dnešních dní.
Nevím kdo z nás dvou
se začal líbit víc.
Ty, krásná svoji nebarvou
a já jen malá myš.
V hloubce tvého obětí,
usínám ač více nechci,
bolest oknem odletí,
oči zavírám přeci.
Okouzluješ vědomě,
připíjíme času vín.
Já vítr nejsem ve hmotě,
ale teď jsem pouhý stín.
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)