dik za pochvalu,ale ja talent nemam...je tady tisic talentovanejsich,kteri maj ten ceskej jazyk este radsi nez ja.a ty bud v pohode a hlavne se do niceho nenut,dyz to pride samo,tak je to vetsinou mnohem hodnotnejsi...
01.01.2007 23:16:00 | zhrzenybasnik