Anotace: Dostali jsme první strofu básničky a měli k ní vymyslet druhou....
Jj, mělo! Díky na upozornění, nějak mi to ulítlo. ;)
29.09.2006 11:32:00 | Shadow Cat
Nemělo by být...skládá? Tohle je povedenější než to o tom koni, světu, květu...atd.
27.09.2006 21:31:00 | Epona
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?