Podzimní
Možná se stane
vše čeho se bojím
než mě dožene
hladová smrt
Tak co je s tou láskou
ať při mně stojí
když čas odbíhá
jako závodní chrt
A máme smutnit?
Že čas nás bere
jak sochy z písku
u pobřeží
Podzim burčákem
na jazyk se dere
dozrálé listí
do vzpomínek sněží
Komentáře (2)
Komentujících (2)