Trochu Greenoeace, ale rozhodně více o přírodě, než má Bílá ryba s piercingem:) Moc hezky napsané, škoda že tu nemají 90%...
03.10.2006 12:57:00 | mimoid
jo, vzala to civilizace za špatnej konec, namísto soužití, s přírodou bojujeme, o plochu, o prostor, o čas.. z toho nemůžeme vyváznout živí :o( pokud se nepoučíme...
j.c.ben
30.09.2006 10:12:00 | j.c.
Ano tvrdá realita až na ten konec. Myslím si, že se nevzdala, jen nabírá síly ke konečnému úderu.
30.09.2006 06:45:00 | Mácha