Podzim na vysočině
Anotace: letošní podzim je opravdu krásný
Všude plody jeřabin a šípků.
Snad variace na červenou?
To podzim tě zve na prohlídku.
Prohlídku podzimní vysočinou.
Nad krásou kopečků a strání
ať slunce nikdy nezapadá.
To pro čas moudrosti a zrání
mám podzim tolik ráda.
Krajina kolem volně dýchá,
když mlha k zemi padá.
To pro tu vzánou chvíli ticha
¨mám podzim tolik ráda.
Přečteno 458x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (4)
Komentujících (4)