Koukám, že tu dnes vládne podzim pevnou rukou. Tahle básnička není špatná, ale do notýsku bych si ji neopsal (kdybych nějaký měl). Poslední sloka, řekl bych, to trochu kazí. Rýmy sobě - době - tobě také nepatří k nejoriginálnějším. Ale mě neber moc vážně, jsem děsnej hnidopich.
05.10.2006 11:56:00 | JardaCH
...podzim mám rád ...
...jejda koliX už jsem to tu napsal :) ...
...vždy dokáže překvapit ...
...i tím co o něm lidé napíšou :) ...
05.10.2006 07:31:00 | WhiteSkull
vidno, že jeseň je tu, aj mňa v prvý jesenný deň jedna napadla, a potom prišla aj druhá...
04.10.2006 21:59:00 | vierka1