Anotace: dětská
..už se těším až zase s vlaštovkama přiletí ...
20.10.2006 01:28:00 | HarryHH
Dlouho jsem tě nečetla, má milá, ale teď jsem si udělala opravdovou radost... děkuju!! :o)
14.10.2006 09:39:00 | Cecilka
Máj přichází vždy s písní novou, zapisujem tu melodii... a necháme ji doznít dlouho... mnohdy i celý rok z ní žiji... :o) Voňavá...
14.10.2006 09:09:00 | Cecilka
Opět krásné.Však tentokrát si ještě počkáme.
13.10.2006 18:32:00 | s.e.n
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?