V noci
Anotace: Prostě o noci v přírodě
Nebesa si oblékla-
svůj černý šat,
ptáčci nezpívají,
lidé šli spát.
Zima veliká,
tma jako v ranci,
šlofíka si dávají,
i divocí kanci.
Zato žabky u rybníka,
kvákají si dokola,
skvělé žabí písně,
jenž probudily sokola.
V trávě cvrčci cvrkají
a hlasitě doprovází,
skvělý žabí koncert,
u rybníka na hrázi.
Komentáře (0)