... a to je teprv ráno...
Je ráno
slunce svítí.
Dívám se na oblohu,
jež bolestmi se svíjí.
Je ráno,
obloha krvácí,
příroda chřadne,
slunce v krvi se ztrácí...
Je ráno,
obloha pláče.
Květiny se zavírají,
žalem dále nemohouce,
v žalmů zpěv propukají...
...zase.
Je ráno,
a už nemůže dál.
Příroda zvadla...
Žalm byl dozpíván.
Komentáře (0)