Broučci
Anotace: Něco ze života hmyzu na naši chalupě
Chaloupku nám brouci žrali,
do dřevěných trámů se nám dali,
tito nevítaní hosti,
užili si do sytosti.
Jejich hladové řádění,
ukončilo chaloupky natření.
Nátěr byl kvalitní tak,
že broukům vytřel zrak.
:-) :-) :-)
Komentáře (0)