Mrakoplaš
Anotace: ...o bytosti co plaší mraky:)
Létá nebem sem a tam
a posunuje mraky
staví měkké hradby kam
až doléhají zraky...
Tvaruje je silou větru
kterou plně ovládá
lítá si tam jen tak v svetru
dělá co ho napadá...
Mraky bílé, černé, žluté
podle svojí libosti
přetáčí je, natahuje
staví vzdušné pevnosti...
Komentáře (0)