Anotace: O podzimu, který může být krásný, ale přicházející zima mi radosti nepřidá.
...nene..správný překlad je jiný... :-))))
..Přírodě se nedá poručit jinak než tím, že se jí podřídíme... :-)))
19.10.2006 18:13:00 | isisleo
...přátelství násobí radost a dělí žal , F.Bacom humanista ...
...jestli to nebylo myšleno jako vztah k přírodě :) ...
...ten je z básničky cítit:) ...
...ale to sem asi nepatří ...
...báseň je to pěkná ...
19.10.2006 05:03:00 | WhiteSkull
Naturae enim non imperatur, nisi parendo.
...nemohu jinak.. :-)))cituji F.Bacona
18.10.2006 21:21:00 | isisleo