..je vážně nádherná..
zasnila jsem se..
a mysl kouzlila dík slovům tvým svém divy
a oči niterné se obrazům těm divý
pak člověk vyjde ven..a znova krásno dýchá
že krokem pomalým pak domů nepospíchá :o))
19.10.2006 16:57:00 | šuměnka
Znám obraz ten...
i vůni listí spadaného
a chladnou studánku,
měkkost polštáře mechového,
obraz, ve kterém bych se chtěla projít,
obraz, se kterým bych se chtěla spojit
třeba jak nitka v plátně propletená...
díky němu bych sebe rozzářila...
:o)
Pohádkově krásná!!!
19.10.2006 11:41:00 | Cecilka