Sama
Anotace: sama v hlubokém lese :)
V dálce malé světýlko svítí,
proč tu se mnou nemůžeš býti?
Kolem mě je tma,začínám se bát,
jsem tu sama, do obličeje mi ledový vítr začal vát.
Zimou se klepu, naskočí mi husí kůže,
nic nevidím, ublížit mi něco může.
Třeba nějaké stvoření nebo zvíře,
náhle zvuk uslyším, jde to ke mně blíže.
Nikdy nebyla jsem moc statečná, i když ráda se bojím.
Co mám dělat? Sama tu v hlubokém lese stojím.
Vlastně sama nejsem,něco tu je.
Ba ne, není, to jen já a moje představivost.
Vím, že se to nemá, ale stejně uteču,
doma budu v bezpečí, půjdu spát, a tak
pyžámko si obleču.
Komentáře (0)