Krátká báseň o podzimu
Po kameni hozeném do řeky
nezbyl žádný kruh
Na rozbitém chodníku
umírají ztracená svatební
oznámení
spolu s listím
co opustilo stromy
v zoufalé naději
a chtělo bojovat
za barevnější svět
Přečteno 1409x
Tipy 1
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)