inspirován Bilbem?:)
přiznávám se, tenhle styl je mi neskutečně blízký. prostě se mi líbí, ale nemůžu napsat jak, bo bych prý zas plkala..
28.05.2007 01:20:00 | Rádoby zoufalá
...a někdy se cesta změní
jen v pěšinku vyšlapanou...
...někdy zase křoví, voda,
pak nemáš moc na vybranou...
...někdy nutí stezka lesní
člověka i k přemýšlení...
...někdy zase bez rozumu
krok se nejvíc ze všech cení...
jojojo, tak to je... ;o)
Moc hezká básenka!!
28.12.2006 07:21:00 | Cecilka
tou stezkou jít však není snadné...
jít a jít...sama...sám
neohlížet se a netrápit se...
stále šlapat dál
...večer...za šera...
si sváču ale dám...
čekám..až mi do klína hvězda spadne...;)
moc pěkné...mi to přopomnělo dlouhé letní vandry...díky;)
tvoje lizzie
31.10.2006 07:32:00 | Lizzzie