Milí Jatsíku, (Já vím, milá Jatsíku) jsem moc rád, že jsem měl tu možnost číst tvé básně.
Moc ti děkuji.
Nejen za prožité chvíle s tvými slovy, ale i za možnost nahlédnout do tebe sama.
Musím říct, že jsi krásná osůbka.
Přeji ti nádherné prožití svátků Vánočních.
Ať pod stromečkem najdeš smích a nádheru prožívaných chvil.
Čauky.
21.12.2006 18:06:00 | kouzelníček