Listopad
Anotace: podzim bývá i smutný
Stromy bez listí,
rozhovor beze slov
a bubny znějící
jak zrezivělý kov.
Zahalím svoji tvář
do mlžného oparu
a slzy na polštář
stékají po ránu.
Co slzy odplaví,
na to se nesmíš ptát.
Snad o tom něco ví
plačtivý listopad.
Přečteno 733x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)