Anotace: Z básničky o přírodě je básnička o nás
Výborně! No, a hned je to lepší :) Nic tam nepřekáží a nebodá do "woka" :)
Jsi dobrej ...
14.11.2006 19:49:00 | Dekadence
Parádní dílko, moc moc povedené. Trefuješ se každou větou do reality, je smutné, že?
K tvojí básni mám ale malinkou námitku - nebo spíš postřeh, co mi tam nesedí. Používáš - "w,q" jako do "woka" nebo "rozqet" - a vůbec se to tam nehodí. Češtinu máš výbornou, nekaz si to tím...
12.11.2006 10:37:00 | Dekadence