stromy
Anotace: ..jak snadné je jim porozumět -stačí když větru nasloucháte..
Stromy zas
zvedají
k nebi prsty holé
a v dlaních jim nezbyl
už ani kousek
čím se chlubit,
celý ten hábit
se povaluje ,jen tak,
jim u nohou dole,
už zima si chystá
saně,
a bude je pod kůru
studit,
jen vzpomínku
můžeš mezi řádky
v kůře číst,
jakýpak byl
letošní rok zase,
že těší se ,
až vypučí zas
z jara nový list,
zas pochlubí se světu
ve své kráse...
Komentáře (4)
Komentujících (3)