No, ale vzpomínky máš skvělé :-))) s tím do jara přežiješ, ne? Jsem ráda, že seš živej :-))
19.11.2006 19:17:00 | no
Marsé - kdyby se tak míza dala chytat ! Už bych jí měl plnou vanu. Prostě přijde nebo ne (spíš ne), ale léto bylo krááásné a z tohoto podzimu je mi blbě.
19.11.2006 19:11:00 | zef
Prosímtě, zefe, to sis na to vzpomněl, nebo to někde leželo :-) myslím ta báseň :-)
Perfektně vyjádřené pocity chlapa co chytá druhou mízu ;-))
Nebo cos to chytal?
19.11.2006 19:02:00 | no