Zima se vkrádá
Anotace: Snad to přežijem ...
Zima se vkrádá tiše nejen za nehty
z okna se raději nedívám.
Všechny barvy odnesl listopad
i já zvolna usínám.
Nejen ulice jsou prázdné.
Jsme tak chudí?
První vločka spadla mi za límec
a řeknu Vám hnusně studí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)