Chce to liják. Šaty budeš mít přilepené na těle, doko-
nale tvarující tvoji siluetu. Vypadala bys tak aspoň sexy.
22.03.2007 21:29:00 | jehlaspichlas
víš Ty vůbec že jsi mi štípla název :-) A souhlasím s tím co bylo psáno G.P. A teď si tě jdu přečíst.
23.11.2006 18:32:00 | nonchalant
Tak teď jsem na rozpacích - má se to rýmovat, nebo ne? Trochu kočka, trochu pes, ale jinak dobrá, ukapaná :-)
22.11.2006 09:06:00 | G.P.