O vodě
Pohlédl jsem na hladinu,
třpytící se v nebeském potahu,
jak nehybně a tiše,
ukazuje svou převahu.
Vlnky co si hrají na hladině,
usmívaj se v zrcadlení,
pěnu pouští a pak se jemně,
rozpouštějí o břeh zděný.
Z kapky potok, potom řeka,
která míří do daleka.
Plazí se tělem přírody,
není život bez vody.
Přečteno 574x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)