Zima
Anotace: Poslední roční období přinášející s sebou radosti ale i smutek
Když se zima přihlásí,
častokrát i dříve,
pak jen člověk souhlasí,
a čeká na ty chvíle.
A když pak zima nastoupí,
se sněhem ve své síle,
pak už jenom doufají,
že přejdou ty teskné a smutné chvíle.
Komentáře (0)