Růže
Anotace: Květina znamenající krásu, dobro a veškeré pozitivní věci
Když rozkvete růže,
růže jak květ,
to pak nikdo nemůže,
zlobiti se na svět.
Když květ se objeví,
a láska projeví,
pak vždy jen růže,
lásku silnou přemůže.
Když rudá růže vykvete,
pak vždycky rychle odkvete,
a lásku svou odnese,
nás k slzám, pláči donese.
Komentáře (0)