Kde jsou?
Anotace: Snítka z ledu...
Snítka z ledu, třepetající se kolem nás,
Lesk a lehkost šíří kolem bílý mráz,
Pohlaď ji horkou dlaní a div se jak taje,
Jak si ruka vášnivě s vločkou hraje,
A co se stane až je všechny pochytám,
Když ledového větru zhluboka se nadýchám,
Zůstane mi na ledové ruce aspoň jedna?
Pokusím se, ale asi až na začátku ledna…
Komentáře (0)