Jednoduchost v sobě skrývá neuvěřitelné kouzlo. Za těmi krásnými slovy jde cítit určitý podtext...velmi zdařené dílo,řekla bych...
24.02.2007 12:22:00 | Malinka
...tak přesně takovéhle se mi líbí...je moc pěkná a má to kouzlo...sníh a vločky a hvězdičky...romantika...a ještě z reálu...na tramvaji....;)...moc se mi líbí tahleta...;)
14.12.2006 17:14:00 | Lizzzie