ja viem, ze to naoko vyzera ako nezmysel, ale je to skutocne len obraz toho, co som videla. V podstate som sa len pozrela z nasho okna do zahrady a bolo to.
Ale dakujem, aspon viem, ze to dava zmysel len pre mna!
20.12.2006 19:16:00 | nikuš
pozor na slovosled: dogodli si schôdzku
mačka nestráži, stráži pes
sliepky hrabú v zemi
mačka myšku zbadá
píšem len čo vidím
rýmy k tomu hľadám
/môže byť?/
17.12.2006 12:11:00 | Luboško
Nikuš , v básni aj nezmysel musí mať zmysel
asi ako táto
Slnko páli ako prasa
na záhrade serie pes
pod oknom mám hovno zasa
ach, ako je krásne dnes!
prvý riadok je nezmysel,druhý a tretí je realita ktorú vidím
a štvrtý riadok je zmyselná pointa
Jasne,stručne,zretede+ne,vtipne atď.
Skús tú druhúslohu prerobiť a bude to fobré
17.12.2006 11:15:00 | Luboško