Listopadová
Dej mi pusu
protože na stromě zůstává už jen jediný list
dej mi jí
protože až tohle budem si spolu číst
poznáš že chladné rty v podzimním čase
potajmu u srdce hřejí.
Dej mi pusu
protože ten poslední lístek padá už k zemi
dej mi jí
protože co ti dávám to zpátky vrací se mi
Tvoje rty ,polibky ,dotyky ,smích...
Chyť si mne mezi záplavou žlutého listí
chyť si mne a krásně se od srdce směj
podzimní větřík kolem nás chodníky čistí
za měsíc za dva ,navane na nás závěj
dej mi pusu...
než začne sněžit...
Přečteno 466x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Žqáry, kavec, s.e.n
Komentáře (4)
Komentujících (4)