Anotace: ...jejich kroky, toulky loudavé...
Markétko je to mc hezká básnička.Ta se ti povedla nejvíc,podle mne,není tam nic navíc. Všechno do sebe hezky zapadá.I verš se mi líbí.Přečetla jsem je všechny.V každé je něco hezkého a něco ještě klopýtá.Zatím hledáš svou cestu. Jsi nápaditá,šikovná. K pokračování ti přeji hodně píle a úspěchů v tvorbě-rozhodně na to máš.
18.12.2006 09:00:00 | s.e.n