Klesalo a stoupalo to ... Klišé - originalita - překvapení - klišé ...
Nicméně ... byly tam momenty, kdy jsem zapoměla zavřít ústa-.-
03.06.2007 11:36:00 | Zuz.
je mila. hlavne ted kdyz je venku zase bilo... no mila je:-))od jindy mluvnych zaricich ust stoupa belostna para...
23.01.2007 22:48:00 | Mango-Holka
jo je to hezký popis, ale jaksi ničím objevný, stokrát použité symboly, přirovnání...sorry...mrknu se dál, ju?
19.12.2006 16:38:00 | Pe&Pa