Jarní
Anotace: ...všichni tady sní zimní sen o jaru, tak se přidávám, jelikož jaro ráda mám.
Vzpomeň,
na lákavou vůni
rozkvetlých květů
a než naděješ se,
jaro je tu!
Vzpomeň,
na rozkvetlý strom a
sladký polibek její,
to odpoutá pozornost
od závějí...
Vzpomeň,
Na procházky parkem,
či po nábřeží a neboj se,
neb zima se již dlouho
nezdrží...
Komentáře (0)