Padá snížek
Padá snížek, padá sníh,
milovat Tě není hřích.
Padá snížek, vločky bílé,
s Tebou krásné jsou ty chvíle.
Padá snížek, padá z nebe,
miluji já přeci Tebe.
Padá snížek, chumelí,
líbáme se pod jmelím.
Padá snížek, padá stále,
tančíme teď v plném sále.
Přečteno 612x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)