Anotace: znovu taková trochu pesimistická věc, jinak nevim jak bych to popsal, přečtěte a určitě okomentujte!
Tahle patří k nejlepším od tebe podle mýho soudu,dost se mi líbí,že to prostě pobírám, i když jsou různé věci a děje vyjádřeny uplně jinými slovy...
06.05.2007 13:56:00 | animovaný medvídek Pů
kuřákovy plíce,
ledviny notora,
feťákovy játra,
totok me dostalo... dobryy:))
31.12.2006 10:38:00 | nonick
hmm... já v tom cítím E.A.Poea. Nemůžu si pomoct... ale dobré ;), těším se na další!
31.12.2006 10:33:00 | Gentleman v rubikové kostce
zdá se mi že jsi trochu ovlivněný prozou ne tím jaké myšlenyk používáš ta jsou stoprocentně bánické a výborně ale rozsahem díla, těším se až si od tebe přečtu něco kratšího, jsem totiž zvědavý jak jiskrně si poradíš s menčím prostorem mám takový dobrý pocit že to bude síla :o)
31.12.2006 10:26:00 | Pavel Kotrba