Zima
Anotace: Popis zimního období, které mám tak ráda.. :)
Sněhem zavátá krajina
kde vítr tiše šelestí
v holých větvích stromů
a mráz na okna kreslí.
Byl prosinec a už je leden,
dny pomalu ubíhají,
pod sněhovou přikrývkou
zmrzlá zem dech tají.
Hledím na zamrzlou řeku,
mám pocit, že čas se zastavil,
miluji zimní období
plné melancholických chvil.
Zima je nádherná i krutá,
obdivuji tu chladnou krásu
a sněhové vločky snáší se tiše
do mých tmavých vlasů.
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: andel.smrti, Anjesis, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)