Zimní cesta vlakem
Anotace: o co dá se být ochuzen
Vlakem v zimním čase
také jezdit dá se
když však vystoupit se musí
to pak člověk mrazem zkusí
Pohled z okna moc pěkný je
když krajinu sníh pokryje
mínus třicet to nic není
dobře vevnitř u topení
hory louky lesy pole
na vrcholcích též i dole
obraz krásný vykreslují
neznaj ho kdo necestují
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)