V hřejivých paprscích
tvého podívání
poodkrývám,
co dosud skryté bylo…
Probouzíš vstřícnost,
touhu po líbání
a opíjíš
jak vzácné silné víno…
Objímáš měkce,
snad ti ostych brání,
přesto mé smysly
v příští chvíli
podlehnou…
Tvá jistá přítomnost
i mým snům dává barvy,
máš mne v svých dlaních
celou jarně
rozkvetlou…
Je krásná jako ty..
A rozkvetájí li nám už i čarodějky je zase dobře :o)))Hned musím na půdu kouknout na moje koštátko jestli třeba taky nepučí:o))
...
27.02.2012 09:01:25 | Nút
Příroda rozkvétá jako Ty naše Cecilko a voní po lásce:-)).Moc hezká báseň, ale to se pořád opakuji, viď?:-))
21.02.2012 14:17:04 | CULIKATÁ