Konec
Kradou nebe.
Slunce zebe.
Měsíc mizí.
Oči - slzí.
Mraky šedé.
Tváře bledé.
Zvedni bradu
za tu zradu!
Hlavou dutou,
pěstí krutou,
mosty boří.
Země - hoří!
Pravda? Zrada?
Daň se žádá.
Srdce mrazí,
moji drazí.
Země? Není!
Konec snění!
Smrt a víra?
Černá díra.
*******