Můj Bůh je příroda
Anotace: Nechte zimu spát Bůh to žádá neboť z jeho vůle vločka bílá k zemi padá Nechte...
Nechte zimu spát
Bůh to žádá
neboť z jeho vůle
vločka bílá
k zemi padá
Nechte zimu spát
pod bílou peřinou
genius loci
spolu zde dřímá
s posvátnou krajinou
Nechte zimu spát
slunce ji probudí
sněhy počnou tát
z lásky Boží
sněženka se narodí
Nechte zimu spát
zbytečné je lát
ona umí odejít
na rozdíl od nás
konce se nebojí
Přečteno 636x
Tipy 14
Poslední tipující: Amarylka, jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného, Helena Lovecká, carodejka, aeshna, CULIKATÁ, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (4)